Skip to main content
  • Castellano ‎(es)‎
  •  | 
  • English ‎(en)‎
  •  | 
  • Galego ‎(gl)‎

Plataforma de teleformación

    1. Home
    2. Courses
    3. Cursos 2025 - 2026
    4. Grao en Xestión de Empresas Hostaleiras
    5. 2º Grao en Xestión de Empresas Hostaleiras
    6. Fundamentos Fisicoquímicos en los Procesos Culinar...
    7. Summary

    Fundamentos Fisicoquímicos en los Procesos Culinarios [2025/2026]

    • Teacher: Nuria Cid Álvarez

    Skip Navigation

    Navigation

    • Home

      • ForumNovedades del sitio

      • Courses

        • Cursos 2025 - 2026

          • Información xeral

          • Grao en Xestión de Empresas Hostaleiras

            • 1º Grao en Xestión de Empresas Hostaleiras

            • 2º Grao en Xestión de Empresas Hostaleiras

              • TICII-PENDIENTES 25-26

              • DS2 - Alemán II 25/26

              • Gastro_English for Hospitality II 2025_26

              • 2º GRAO-INFORMACIÓN XERAL DEL CURSO 2025-26

              • TIC Aplicadas a la Gestión Empresarial II 2025-26

              • 2025-2026 Organización Operativa y Prácticas Dpto....

              • Materias Primas y Procesos de Transformación 20245_26

              • MHG 2025_26

              • Legislación y Fiscalidad Empresarial 2025_26

              • Fundamentos Fisicoquímicos en los Procesos Culinar...

              • Economía 2025_26

            • 3º Grao en Xestión de Empresas Hostaleiras

            • 4º Grao en Xestión de Empresas Hostaleiras

          • Curso Superior de Chef en Cocina y Pastelería

          • Diploma Superior en Gestión Hotelera

        • Cursos 2023-2024

        • Cursos 2024-2025

    Feder
    Xunta

    Servizo prestado pola Axencia para a Modernización Tecnolóxica de Galicia

    Galicia